Belofte

De Smaragd is een school waar we ons elke dag inzetten om jou het beste onderwijs te geven. Maar dat is niet alles. Voor ons is dat alleen maar het begin…

Wat wij geloven. God hield al van je toen Hij je maakte. En wij geloven dat Hij nog steeds van je houdt en van je geniet. Gewoon om wie je bent. Zijn kind. Prachtig en waardevol. Daar hoef je niets voor te doen!

Wat wij liever niet zien. Wij vinden het jammer als je alleen doet wat anderen doen en daardoor jezelf niet meer bent. Want dan zien we steeds minder wie jij echt bent. Maar net zo jammer vinden we het als jij zelf het middelpunt van je leven zou zijn. En als een ander onbelangrijk voor je wordt.

Wat wij heel graag zien. Wij genieten van wanneer je lacht, je stil bent, je mening geeft, je creativiteit laat zien en van wat jij bijdraagt aan deze wereld. Zo heeft God je bedoeld. Wij genieten ervan als jij laat zien wie je bent. En wij genieten ervan als je een ander waardeert en helpt. Als een ander bij jou ook zichzelf kan zijn.

Wat wij beloven. Wij helpen je meer en meer ontdekken dat God van je houdt en dat jij daarom van jezelf mag houden. Jij mag er zijn op jouw manier. Zo mag jij iets laten zien van Gods veelkleurigheid. Puur en zelfbewust.

Wij helpen je ook om je uit te strekken naar een ander. Om Gods liefde door te geven. Gewoon in kleine dingen. Zo mag jij iets laten zien van zijn liefde voor de mensen om je heen. Kortom: écht jezelf - oprecht sociaal.